Problem att anluta till fjärrskrivbordet

TId: 07:01 fick vi in rapporter att vissa användare inte kunde komma åt sina fjärrskrivbord. Efter vidare efterforskning visar sig att detta bara påverkar windows 7. Windows 10 klienter kan ansluta utan problem. Vi jobbar på att reproducera problemet och felsökning pågår. Vi uppdaterar löpande hur arbetet fortgår.

Nästa uppdatering: 09:30

Mvh

ServiceDesk

——————-

Uppdatering: 09:34
Vi har nu bekräftat att alla inrapporterade ärenden nu är lösta. Vi monitorerar fortsatt anslutningar ifall problemen skulle kvarstå. Användare som har problem att ansluta till Fjärrskrivbordstjänsterna är hjärtligt välkomna att öppna ett ärende hos oss undersöker vi erat ärende närnre.

Vi beklagar det inträffade och arbetar hårt för att det inte ska inträffa i framtiden.

——————

Uppdatering: 08:55
Vi har fått vissa indikationer att åtgärderna vi tagit ska ha hjälpt för vissa användare. Vi fortsätter att undersöka och bekräftar med de kunder som kontaktat oss att åtgärderna fungerar som tänkt.